ANTRYKOT WAGYU A5 (stek ok. 0,4 kg)
Najbliższa możliwa dostawa:
Opis
PODANA CENA DOTYCZY 0,4 KG. KOŃCOWA WAGA, A CO ZA TYM IDZIE - OSTATECZNY KOSZT, MOGĄ BYĆ INNE.
Stek Wagyu A5 - pochodzenie
Antrykot z japońskiej wołowiny Wagyu klasy A5, świeży, o wyjątkowym smaku i wybitnym marmurkowaniu, czyli wysokiej zawartości tkanki tłuszczowej. To właśnie jemu wołowina Wagyu zawdzięcza swój doskonały smak oraz uznanie wśród najlepszych kucharzy świata. Naturalny tłuszcz rozpuszcza się w czasie obróbki termicznej, nadając idealną kruchość i soczystość. W efekcie, wołowina wręcz rozpuszcza się w ustach.
Wołowina Wagyu A5 - smażenie
Do smażenia wołowiny Wagyu nie używa się ani masła, ani oleju - wystarczy dobrze rozgrzana żeliwna patelnia, lub grill. Stek Wagyu świetnie paruje się z truflami, kawiorem i innymi delikatnymi dodatkami.
Macias
Niebo w gębie!!
Lotek
To jest na prawdę dobre mięso