ROSTBEF SEZONOWANY B/K (BLACK ANGUS) (ok. 1 kg)
Najbliższa możliwa dostawa:
Opis
CENA DOTYCZY 1 KG. KOŃCOWA WAGA, A CO ZA TYM IDZIE CENA, MOGĄ SIĘ RÓŻNIĆ OD PODANEJ.
Doskonały rarytas wszystkich mięsożerców. Najlepsza, sezonowana na sucho wołowina z polskiej hodowli krów Black Angus, jednej z najlepszych mięsnych ras. Mięso tej rasy wyróżnia się kruchością, soczystością, delikatną strukturą i intensywnym smakiem.
Rostbef bez kości sezonowany na sucho, w kontrolowanej wilgotności i stałej temperaturze, przez 30 dni. To bardzo delikatne i smaczne mięso z delikatnymi przerostami oraz jednostronną warstwą tłuszczu. Rostbef bez kości polecamy szczególnie na rumsztyk, bryzol, befsztyk, pieczeń, czy tatara.
Jak przyrządzić rostbef? Steki z rostbefu najlepiej smakują smażone w wysokiej temperaturze. Od Twoich preferencji zależy długość ich przyrządzania. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i orzeźwiającą sałatką lub grillowanymi grzybami i warzywami. Pamiętaj, że po usmażeniu, stek powinien kilka minut "odpocząć". Dopiero wtedy podaj go i pokrój.
Wawrzyniec Wichrowski Wichrows
Rewelacyjne mięso!