UDZIEC JAGNIĘCY B/K (ok. 2 kg)
Najbliższa możliwa dostawa:
Opis
CENA DOTYCZY 2 KG. KOŃCOWA WAGA, A CO ZA TYM IDZIE CENA, MOGĄ SIĘ RÓŻNIĆ OD PODANEJ.
Jagnięcina to delikatne, niskokaloryczne i wysokobiałkowe mięso. Ceniona za wysoką jakość, niepowtarzalny, charakterystyczny smak, soczystość. Jagnięcina to także bogactwo mikroelementów takich jak potas, cynk, czy żelazo.
Udziec jagnięcy bez kości doskonale nadaje się do długiego pieczenia. Dodaj do niego dużo tymianku i rozmarynu, czosnku, oraz skórkę cytryny. Podawaj z ziemniakami lub kluseczkami półfrancuskimi. Z wytopionego tłuszczu i płynu zrób genialny sos.
FRED KORIBA
Chcecie bardzo smaczne, delikatne i mięciutkie mięsko ?...Ano spróbujcie taki jagnięczy udziec na roźnie , popijany czerwonym, wytrawnym winem, ...istna królewska uczta !!