STEK RIB EYE SEZONOWANY (BLACK ANGUS) (ok. 0,4 kg)
Najbliższa możliwa dostawa:
Opis
CENA DOTYCZY 0,4 KG. KOŃCOWA WAGA, A CO ZA TYM IDZIE CENA, MOGĄ SIĘ RÓŻNIĆ OD PODANEJ.
Doskonały rarytas wszystkich mięsożerców. Najlepsza, sezonowana na sucho wołowina z polskiej hodowli krów Black Angus, jednej z najlepszych mięsnych ras. Mięso tej rasy wyróżnia się kruchością, soczystością, delikatną strukturą i intensywnym smakiem.
Stek Rib Eye sezonowany na sucho, w kontrolowanej wilgotności i stałej temperaturze, przez 30 dni. Delikatnie marmurkowany. Tłuszcz zawarty w steku transmituje smak w całym kawałku i czyni mięso niezwykle soczystym.
Jak przyrządzić Rib Eye? Steki najlepiej smakują smażone w wysokiej temperaturze. Od Twoich preferencji zależy długość ich przyrządzania. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i orzeźwiającą sałatką. Pamiętaj, że po usmażeniu, stek powinien kilka minut "odpocząć". Dopiero wtedy podaj go i pokrój.